Stínadla 2024 - podrobné info

Velký víkendový sraz na motivy stínadelské trilogie Jaroslava Foglara
DOPRAVA: Do Moravské Třebové se dá dojet nejlépe vlakem, kdy je třeba přestoupit v železniční stanici Česká Třebová. Tam dojedete dálkovými spoji jak ze směru Praha, Brno, tak Ostrava/Olomouc/Přerov. Z Brna se výhodněji nabízí varianta přestupu ve Svitavách na autobus, jelikož vlaky zde nenavazují.

KDE: Moravská Třebová, Pardubický kraj

KDY: 8. - 10. listopadu 2024

ZAHÁJENÍ: V pátek bude program probíhat mezi 20 – 23 hodinou. V sobotu budeme začínat v 9 hodin a předpokládané ukončení kolem 22 hodiny.

PROGRAM: bojové a pátrací hry v křivolakých a tajuplných uličkách historické části města, kde se setkáte s Vonty, Širokkem a hlavolamem Jana Tleskače.

STRAVOVÁNÍ: pro zájemce bude zajištěna sobotní snídaně, oběd, večeře a nedělní snídaně. Během celé doby také pitný režim.

UBYTOVÁNÍ: zájemci mohou přenocovat ve skautské klubovně. Spí se na zemi, je potřeba vzít si karimatku a spacák. Objekt bude při chladném počasí vytápěn.

CENA: vybírat se bude poplatek 100,- Kč. Pro účastníky se stravováním a noclehem bude cena celkem 350,- Kč.

POTŘEBY: spacák, karimatka, oblečení a obuv do města, pláštěnka, baterka, zápisník a tužka, KPZ, pasta na zuby, kartáček, kartička pojištěnce (kopie).


Akce je určena klubařům a členům SPJF ve věku od 6 do 18 let.

Kontakt a přihlášky: Radim Kejík – Rolf (775 720 285), radim.kejik@spjf.cz

Pořadatelem akce je Sdružení přátel Jaroslava Foglara


Publikováno: 2024-09-27 16:34:36